-Tentations....-
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Relaxare

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Lyn

Lyn

Data de inscriere : 12/07/2010

Relaxare Empty
MesajSubiect: Relaxare   Relaxare EmptyLun Iul 12, 2010 7:09 pm

Paseam incet seara dupa 10 prin apdure ajungand langa cascada.Imi dau jos hainele ramanand doar intr-un costum negru de baie.Ma pun pe margine si imi bag picioarele in apa.
Sus In jos
Rayne

Rayne

Relaxare Empty
MesajSubiect: Re: Relaxare   Relaxare EmptyMar Iul 13, 2010 6:41 pm

Priveam vrajit cascada in timp ce stateam cu spatele rezemat de trunchiul unui arbore batran, fiind intr-un fel ocolit de privirile curiosilor. Zambeam incontinuu, incepand sa visez cu ochii deschisi.
Sus In jos
Saya

Saya

Relaxare Empty
MesajSubiect: Re: Relaxare   Relaxare EmptyMier Iul 14, 2010 4:31 pm

Nu aveam deloc somn si m-am gandit sa cunosc mai bine locurile.Am inceput sa ma plimb aiurea pe unde apucam.M-am oprit pe malul cascadei si mam gandit sa fac o baie.Mi-am dat fusta scurta si maieul mulat jos,ramanand in lenjerie intima,apoi m-am aruncat in apa ce se parea ca este foarte rece.
Sus In jos
Lyn

Lyn

Relaxare Empty
MesajSubiect: Re: Relaxare   Relaxare EmptyMier Iul 14, 2010 11:17 pm

AM oftat adanc plictisita.M-am ridicat incet si am sarit in cascada incepand sa inot incet.Stateam pe spate privind cerul vrajita de ceva anume.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Relaxare Empty
MesajSubiect: Re: Relaxare   Relaxare Empty

Sus In jos

Relaxare
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-Tentations....- :: Alte locuri :: Cascada-
Mergi direct la: