| Just a hot day.... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Matthew
| Subiect: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 8:19 pm | |
| Era miezul zilei , din nou o una toridă de vară , leneveam plictisit pe canapeaua din sufragerie , fiind imbrăcat doar cu o pereche de bermude , având un bol cu îngheţată de ciocolată în braţe şi linguriţa în gură. Mi-am pus picioarele pe măsuţa din faţă mea , aşezându-mă mai confortabil. | |
|
| |
Aiumy
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 8:26 pm | |
| Ma plimbam prin jur si faceam poze oamenilor si peisajelor.Soarele era puternic asa ca am decis sa iau o pauza.Am vazut o vila frumoasa cu doua etaje si mansarda asa ca am batut la usa,fiind curioasa. | |
|
| |
Matthew
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 8:37 pm | |
| Am auzit bătaia din uşă şi mi-a căzut ingurita din gură Cine naiba mai e?mi-am zis iritat în sinea mea înjurând apoi printre dinţi şi ridicându-mă alene de pe canapea. Pff de ce le-am dat liber tocmai azi?mi-am reproşat mergând spre uşă , am deschis-o în cele din urmă , privind-o atent pe fată , analizând-o din cap până în picioare şi ridicând din sprânceană. -Huh? | |
|
| |
Aiumy
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 8:45 pm | |
| -Buna,spun zambind.Eu sunt Aiumy,Amy mai pe scurt.Deranjez cumva? il intreb pe baiatul care tocmai mi-a deschis usa. | |
|
| |
Matthew
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 8:54 pm | |
| -Salut!....spun eu încă privind-o suspect căci habar nu aveam cine era , dar nu dură mult căci işi făcu singură prezentare. Aham....Aiumy....am repetat să fiu sigur că reţin. Neah presupun că nu deranjezi având în vedere că frecam menta. Uhm îmi poţi spune înăuntru ce doreşti , hai intră înainte să mă topesc , m-am dat din dreptul uşii pentru ai face loc. | |
|
| |
Aiumy
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 8:56 pm | |
| -Cum,spui tu,spun intrand.Ai o casa frumoasa,spun zambind.Locuiesti singur aici?il intreb uitandu-ma prin jur. | |
|
| |
Matthew
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 9:24 pm | |
| -Mdeah dacă spui tu , poate e frumoasă , am spus indiferent , până la urmă era doar o casă gigantică şi pustie , în care am fost închis de mic , nimic interesant la ea , am zâmbit în colţul gurii deoarece îmi amintisem cât de patetic fusesem dar acum nu mai îmi păsa pur şi simplu. -Yeah doar eu şi umbra mea şi mă rog o grămadă de servitori , am zis apoi m-am aruncat la loc în canapea. | |
|
| |
Aiumy
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 9:30 pm | |
| -Am inteles,spun zambind.Si cum te numesti?il intreb curioasa.Apropo eu am 18 ani,tu cati ani ai?Ce hobby-uri ai?Hobby-ul meu este fotografiatul,spun zambind.Cred ca te stresez cu atatea intrebari,spun zambind. | |
|
| |
Matthew
| Subiect: Re: Just a hot day.... Lun Iul 12, 2010 9:37 pm | |
| -Uhm mă numesc Matthew , dar mai pe scurt Mat , eh eşti mai bătrână ca mine cu un an , adică am 17. Huh fotografiatul?Drăguţ!Al meu e paraşutismul.Yup eşti cam stresantă , sincer , am fost amabil şi am răspuns la astea dar la altele nu mai ai şanse , am zis aşezând mai bine perna sub spatele meu. -Pff la naiba!Ce cald e azi!am replicat eu pe un ton leneş apoi m-am întins pe canapea. | |
|
| |
Aiumy
| Subiect: Re: Just a hot day.... Mar Iul 13, 2010 3:44 am | |
| Zambesc cand aud raspunsrile baiatului. -Da,ai dreptate,este o caldura insuportabila.Si in legatura cu hobby-ul tau,mi se pare fascinant,intodeauna mi-am dorit sa incerc.Si nu o sa te stresez cu alte intrebari,cel putin pentru moment. | |
|
| |
Matthew
| Subiect: Re: Just a hot day.... Mier Iul 14, 2010 4:58 am | |
| -Mă bucur să aud asta,oricum nu aş mai fi răspuns,am replicat apucând-o de nas. M-am ridicat brusc apoi mi-am dat bermudele jos ,rămânând doar în boxeri,am privit-o pe tânără şi am spus: -Dezbracă-te! doar atât căci îmi era prea lene să mai explic.Sau ai nevoie de ajutor? | |
|
| |
Aiumy
| Subiect: Re: Just a hot day.... Mier Iul 14, 2010 10:12 pm | |
| Brusc am simtit cum m-a prins de nas,dar pana sa mai spus ceva si-a dat bermudele jos ramanand doar in boxeri.Ma uitam la el nedumerita. -Uhm de ce vrei sa ma dezbrac? il intreb ciufulindu-mi parul putin. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just a hot day.... | |
| |
|
| |
| Just a hot day.... | |
|