-Tentations....-
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Si-asa mai departe......

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Jennifer

Jennifer

Data de inscriere : 12/07/2010

Si-asa mai departe...... Empty
MesajSubiect: Si-asa mai departe......   Si-asa mai departe...... EmptyLun Iul 12, 2010 9:07 pm

Am pasit usor in noua mea casa.Se pare ca Maria e incantata de noa ei camera si m-a lasat singura.Mi-am aranjat fardurile o masa si am plecat sa fac un tur al casei.
Sus In jos
Kayura

Kayura

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Si-asa mai departe......   Si-asa mai departe...... EmptyMar Iul 13, 2010 9:05 pm

In cateva clipe ajunsesem in sfarsit in fata usii, dupa ce pierdusem atata timp pe strazi cautand adresa corecta. Prima mea zi de lucru. Speram sa n'o dau iar in bara. Am tras adanc aer in piept batand intr-un final la usa, pastrandu-mi expresia fetei destul de calma, pastrand totusi o distanta putin cam mare fata de usa.
Eram imbracata intr-o rochita reagra foarte draguta si scurta, cu bretele, in timp ce in cap aveam o bentita alba iar peste rochie un mic sort negru dantela de pe margini fiind alba. Deja ma simteam stanjenita, din cauza oamenilor care treceau pe strada si ma masurau din priviri datorita tinutei.
Sus In jos
Jennifer

Jennifer

MesajSubiect: Re: Si-asa mai departe......   Si-asa mai departe...... EmptyMar Iul 13, 2010 10:39 pm

Usa se deschise,fetita mea vroia sa iasa afara.
-Maria..nu ai voie afara,vicvenind in urma ei.
-Oh..Kayura-chan..intra.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Si-asa mai departe......   Si-asa mai departe...... Empty

Sus In jos

Si-asa mai departe......
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
-Tentations....- :: Case :: Ladies-------
Mergi direct la: